Antena 3 CNN Politică Haşotti îl atacă pe Geoană: Este singurul vinovat pentru realegerea lui Băsescu în 2009

Haşotti îl atacă pe Geoană: Este singurul vinovat pentru realegerea lui Băsescu în 2009

Haşotti îl atacă pe Geoană: Este singurul vinovat pentru realegerea lui Băsescu în 2009
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    23 Noi 2013   •   18:52

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, îl acuză public pe Mircea Geoană, ca fiind "singurul vinovat" pentru realegerea în funcţie a lui Traian Băsescu în 2009, solicitându-i să elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupă "în mod ilegal şi imoral".

"Îl acuz public pe Mircea Geoană că este singurul vinovat că Traian Băsescu a câştigat alegerile în 2009. Pentru Mircea Geoană, recunoştinţa faţă de PNL care l-a susţinut necondiţionat în 2009 în turul doi al alegerilor prezidenţiale este cea mai grea povară. Mircea Geoană înainte de a moraliza pe cineva din politică ar trebuie să elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupă în mod ilegal şi imoral", a susţinut Haşotti, sâmbătă, potrivit Mediafax.

Senatorul PSD Mircea Geoană afirmă că liberalii ar trebui să meargă singuri în alegeri, şi nu alături de social-democraţi, pentru a-şi da seama de valoarea lor reală şi că "aceia care nu înţeleg să îşi respecte aliaţii de bună-credinţă nu merită respectul PSD", iar acest lucru trebuie spus mai clar.

Geoană a participat, sâmbătă, la Buzău, la Forumul Naţional România Europeană 2014-2012, care a marcat startul precampaniei pentru alegerile europarlamentare, la eveniment luând parte aproximativ 800 de social-democrat din Bucureşti, Buzău, Prahova, Brăila, Galaţi, Caraş- Severin, Satu-Mare, Dâmboviţa şi Argeş.

În discursul său, Geoană l-a atacat pe liderul PNL, Crin Antonescu, lăsând să se înţeleagă că acesta nu este recunoscător PSD pentru susţinerea de care beneficiază.

×
Subiecte în articol: Puiu Hasotti Mircea Geoană
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close