Antena 3 CNN Politică Hellvig (PNL): "Traian Băsescu încearcă din nou să manipuleze publicul, să fure startul şi să fraudeze o competiţie"

Hellvig (PNL): "Traian Băsescu încearcă din nou să manipuleze publicul, să fure startul şi să fraudeze o competiţie"

Hellvig (PNL): "Traian Băsescu încearcă din nou să manipuleze publicul, să fure startul şi să fraudeze o competiţie"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Mar 2013   •   08:13

Secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, susţine, pe blogul personal, că "Traian Băsescu încearcă din nou să manipuleze publicul, să fure startul şi să fraudeze o competiţie".

Hellvig se declară îngrijorat de "modul în care preşedintele se foloseşte de consilieri, care se oferă drept paravan la scenă deschisă".

Eduard Hellvig este de părere că "acei consilieri prezidenţiali care doresc să îl sprijine pe domnul Băsescu în cariera sa politică de după Cotroceni ar trebui să-şi dea demisia din funcţiile publice pe care le ocupă şi apoi să construiască dreapta sau stânga".

Hellvig este revoltat de lipsa de curaj a consilierilor de a recunoaşte că fac jocul lui Traian Basescu "în pregătirea vieţii şi activităţii sale post prezidenţiale". 

"Mă preocupă modul în care (Traian Băsescu n.r.) se foloseşte de paravanul numit consilieri şi de modul în care consilierii pe banii statului se oferă drept paravan la scenă deschisă.

×
Subiecte în articol: Eduard Hellvig
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close