Antena 3 CNN Politică Hrebenciuc negociază formarea unui guvern PSD-PNL (VIDEO)

Hrebenciuc negociază formarea unui guvern PSD-PNL (VIDEO)

Hrebenciuc negociază formarea unui guvern PSD-PNL <font color=red>(VIDEO)</font>
04 Sep 2007   •   22:47

O majoritate stabilă, asta vor social-decmocraţii şi, în acest sens, au demarat negocieri în căutarea unui partener. Nicolae Văcăroiu a vorbit, în direct la Antena 3, despre negocieri pentru intrarea PSD la guvernare -
Negociatorul din umbră al PSD, Viorel Hrebenciuc, i-a făcut chiar o vizită liberalului Bogdan Olteanu, întâlnire confirmată de preşedintele Camerei. Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a propus marţi un parteneriat pe şase ani la guvernare între PSD şi PNL, au declarat surse din partid.

Hrebenciuc le-a propus senatorilor şi deputaţilor social-democraţi acceptarea unui parteneriat pe şase ani la guvernare între PSD şi PNL, începând cu momentul votului asupra moţiunii de cenzură. Strategul PSD a susţinut că un astfel de parteneriat la guvernare este acceptat în interiorul PNL, atât de tabăra care îl susţine pe Călin Popescu Tăriceanu, cât şi de cea a opozanţilor acestuia.

Parteneriatul propus de Hrebenciuc prevede formarea unui Guvern PSD-PNL până în martie 2009, când ar putea fi organizate alegeri parlamentare, după care, în virtutea aceloraşi negocieri, să fie format, pentru următorul ciclu electoral de patru ani, tot un guvern PSD-PNL.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close