Antena 3 CNN Politică Hrebenciuc: Nu ştiu cu cine să votez, azi, la conducerea PSD

Hrebenciuc: Nu ştiu cu cine să votez, azi, la conducerea PSD

Hrebenciuc: Nu ştiu cu cine să votez, azi, la conducerea PSD
Sursa foto: viorel hrebenciuc
19 Ian 2010   •   09:00

Liderul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, într-o întâlnire cu primari ai PSD, că nu ştie cu cine să voteze pentru conducerea partidului, menţionând că după Consiliul Naţional al formaţiunii va fi "foarte deştept pe acest subiect", potrivit unei înregistrări difuzate, luni, de Realitatea TV.
"Ce vă pot spune, astăzi în premieră spun, pentru conducerea partidului astăzi nu am partipris. Deci astăzi dacă mă întrebaţi ŤMăi Hrebenciuc, tu cu cine votezi?ť, vă spun sincer nu ştiu. O să vin vineri şi sâmbătă acasă şi poate o să fiu o idee mai deştept. Cred că după Consiliul Naţional o să fiu foarte deştept pe acest subiect, până atunci nu mă întrebaţi, efectiv nu ştiu", spune Hrebenciuc, potrivit înregistrării citată de Mediafax.

Unul dintre participanţii la întâlnire intervine, spunând: "Dar pe cine votăm? Oare se mai merită cu domnul Năstase? Eu zic că nu. Eu zic că domnul Geoană, nici el. Păcat de domnul Ponta că nu mai candidează, ar fi soluţia cea mai bună, domnul Ponta preşedinte, cu preşedinte executiv autoritar".

Numele lui Adrian Năstase este vehiculat pentru o eventuală candidatură la şefia PSD.

Surse din partid declarau, vineri, că Adrian Năstase, Victor Ponta, Cristian Diaconescu şi Liviu Dragnea sunt văzuţi în cercuri din PSD drept posibilă echipă de candidaţi pentru principalele posturi de conducere în formaţiunea social-democrată.

Potrivit surselor citate, Năstase ar putea candida pentru funcţia de preşedinte, Ponta pentru cea de preşedinte executiv, Diaconescu pentru cea de preşedinte al Consiliului Naţional, iar Liviu Dragnea ar opta pentru funcţia pe care o ocupă şi în prezent, cea de secretar general.

Un scenariu posbil, invocat pe surse, ar fi ca Năstase şi Ponta să-şi schimbe în ultimul moment candidaturile între ei, pentru ca primul să ajugă preşedinte executiv, iar cel de-al doilea, preşedinte plin.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Viorel Hrebenciuc Mircea Geoană
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close