Antena 3 CNN Politică Iacov (PRO România): Blatul PNL-PSD distruge țara!

Iacov (PRO România): Blatul PNL-PSD distruge țara!

Secretarul executv al PRO România, Constantin Iacov, atacă PSD, acuzând formațiunea social-democrată că a "făcut blatul" cu PNL, iar pe liderul Marcel Ciolacu, că vrea să își mențină partidul în opoziție.

Iacov (PRO România): Blatul PNL-PSD distruge țara!
de Adrian Iclozan    |    10 Oct 2020   •   17:09

Iacov susține că PSD "se luptă cu PRO România" pentru masca blatul cu PNL și că social-democrații au predat liberalilor guvernarea după cădera guvernului Dăncilă. 

De asemenea, reprezentantul PRO România acuză PSD că "refuză să amâne alegerile locale" și să susțină, alături de partidul lui Victor Ponta, o nouă moțiune de cenzură împreună guvernului Orban.

"Tu, marele PSD-Ciolacu/Stanescu fugi de la motiunea de cenzura impotriva guv Orban, refuzi sa amani alegerile locale si acum refuzi sa amani alegerile parlamentare dupa ce ai vazut ca au explodat cazurile de COVID dupa alegerile locale. Nu vrei sa faci opozitie impreuna cu PRO Romania la PNL, nu vrei sa promovezi o motiune de cenzura impreuna cu PRO Romania sa dam jos acest guvern corupt si incapabil, care distruge economia Romaniei. Nu vrei sa te implici in criza medicala cauzata de covid si amplificata de guvernul Orban. Tu vrei sa stai ascuns si sa il lasi pe Victor Ponta si PRORomania sa lupte cu acest guvern condus de Orban, acelasi Orban care asculta de Basescu(Petrov). Acel Basescu dovedit de instantele de judecata ca si a turnat la securitate colegii si prietenii pentru interesul propriu (...) Blatul PNL distruge România!", își încheie postarea Constatin Iacov.

 

×
Subiecte în articol: Iacov PSD PNL Blat
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close