Antena 3 CNN Politică Iliescu a semnat moţiunea lui Geoană

Iliescu a semnat moţiunea lui Geoană

Iliescu a semnat moţiunea lui Geoană
21 Sep 2007   •   04:00

După mai multe săptămâni de opoziţie, preşedintele de onoare al PSD s-a conformat. În urmă cu o zi, la şedinţa Comitetului Executiv al PSD, Iliescu a reluat argumentul că moţiunea este pripită. Când s-a supus la vot să fie depusă pe data de 24 septembrie, el s-a abţinut motivând că are obiecţi asupra oportunităţii. Apoi, când s-a supus la vot textul moţiunii, Iliescu a spus că e ?un text bun? şi a spus ?DA?.

Odată cu Iliescu şi-au pus semnatura pe moţiune şi fidelii săi. Rând pe rând, Sorin Oprescu, Serban Nicolae, Ion Vasile si Nicolae Văcăroiu au aşteptat ca tabelul să ajungă la ei pentru a-şi scrie docili numele, scrie Evenimentul Zilei. A semnat chiar şi senatorul Răzvan Theodorescu, care în urmă cu o săptămână declara iritat că moţiunea este ?o tâmpenie?. În total, la Senat se strânseseră ieri peste 30 de semnături ale parlamentarilor PSD.

Şi la Camera opozanţii moţiunii s-au declarat înfrânţi şi s-au inscris docili in tabel. Numele care lipsesc inca sunt Adrian Nastase, aflat in Israel, si Miron Mitrea care ieri a fost absent. Semnaturile lor sunt asteptate luni dimineata, inainte ca motiunea sa fie depusa la birourile permanente ale celor doua Camere.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close