Antena 3 CNN Politică Iliescu crede că PSD-ul s-a pripit cu moţiunea

Iliescu crede că PSD-ul s-a pripit cu moţiunea

Iliescu crede că PSD-ul s-a pripit cu moţiunea
28 Aug 2007   •   04:52

Pesediştii au intrat din nou luni într-o şedinţă maraton. Temele: moţiunea de cenzură şi alegerile pentru Parlamentul European. Ion Iliescu a vorbit de pericolul ca moţiunea de cenzură să însemne un nou referendum, adică o bombă care, în loc să dărâme adversarul, explodează în mâinile PSD. Fostul şef al statului le-a spus colegilor lui că s-au ?pripit?, luând o hotărâre ?pe picior?, şi că i-au făcut un cadou lui Traian Băsescu, readucându-l în joc.

Iliescu a amintit că electoratul are tendinţa să sancţioneze partidul care declanşează anticipatele, adică PSD, ?care şi-ar putea înjumătăţi parlamentarii?. De altfel, mai mulţi şefi de organizaţii judeţene au cerut ?să nu se mai facă greşelile de la referendum?, o iniţiativă care a pornit bine, dar nu a fost oprită atunci când a trebuit şi s-a întors împotriva partidului.

Şi Viorel Hrebenciuc a aruncat o nadă: vorbindu-le despre scenariile post-moţiune, el le-a amintit colegilor săi că mai există o variantă, aceea ca moţiunea să nu mai fie depusă. Ipoteza lui Hrebenciuc nu a fost combătută de nimeni dintre cei care, la Bran, au votat pentru moţiune, mai mult, unii dintre ei, precum vicepreşedinţii Constantin Niţă sau Dan Nica, au spus că merită luată în considerare.

Citiţi articolul complet în Gândul

×
Parteneri
Șoferii, avertizați să nu cumpere astfel de anvelope, deși prețul lor este foarte mic
x close