Antena 3 CNN Politică Iliescu, despre atacurile energetice: "Intelectualii cu formaţie solidă nu se lasă antrenaţi în fleacuri din astea"

Iliescu, despre atacurile energetice: "Intelectualii cu formaţie solidă nu se lasă antrenaţi în fleacuri din astea"

Iliescu, despre atacurile energetice: "Intelectualii cu formaţie solidă nu se lasă antrenaţi în fleacuri din astea"
19 Ian 2010   •   10:45

Discuţiile pe marginea presupuselor "atacuri energetice" continuă. Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marţi dimineaţă, că intelectualii cu formaţie solidă nu se lasă antrenaţi în "fleacuri din astea".

"Nu ştiu ce le-o fi trebuit", a spus Iliescu, citat de Mediafax, referindu-se la declaraţiile privitoare la atacurile energetice la care ar fi fost supus Mircea Geoană.

"Cred că intelectualii cu formaţie solidă nu se lasă antrenaţi în fleacuri din astea. Ţin de lipsă de cultură", a adăugat liderul onorific al social-democraţilor.

La rândul său, vicepreşedintele PSD, Cristian Diaconescu, susţine că discuţiile de genul acesta nu au niciun fel de legătură cu ceea ce trebuie să facă social-democraţii în interiorul partidului la momentul actual.

Despre atacurile energetice a vorbit din nou şi preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase. Răspunzând unei întrebări, acesta a apreciat că se exagerează când se vorbeşte despre subiecte de acest fel.

"Mi se pare că riscăm să ducem o discuţie de analiză a alegerilor într-o zonă ezoterică, din care nu putem să înţelegem ce s-a întâmplat la alegeri", a mai spus Năstase.

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Ion Iliescu Mircea Geoană
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close