Antena 3 CNN Politică Iliescu, despre Geoană: Să ştiţi că porecla pe care a primit-o de la mine a avut un fundament

Iliescu, despre Geoană: Să ştiţi că porecla pe care a primit-o de la mine a avut un fundament

Iliescu, despre Geoană: Să ştiţi că porecla pe care a primit-o de la mine a avut un fundament
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Noi 2011   •   09:17

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Piteşti, că Mircea Geoană nu îi cerea în general sfatul, menţionând că porecla pe care preşedintele Senatului a primit-o de la el "a avut un fundament", informează Mediafax.
   
Ion Iliescu a spus că Mircea Geoană nu i-a cerut nici un sfat despre ceea ce ar trebui să facă.
   
"În general nu îmi cerea sfatul. Eu nu am avut de ce să-l caut. Să ştiţi că porecla pe care a primit-o de la mine a avut un fundament... Cert este că trebuie să respecte Statutul partidului", a spus Iliescu.
   
El a subliniat că Mircea Geoană nu mai trebuie audiat încă o dată în Comisia Arbitraj şi Integritate Morală a PSD, aşa cum a cerut, pentru că această soluţia acestui for este înaintată Comitetului Executiv, for decizional.
   
Ion Iliescu a dat asigurări că susţine actuala conducere a partidului.
   
"Diferenta între mine şi băieţii  tineri este că eu am trecut prin tinereţe. Ştiu ce înseamnă imboldurile acesteia. Fiecare acţionează aşa cum crede şi cum poate. Am sprijinit şi voi sprijini conducerea mai tânără a partidului. Eu sper ca aceste procese să întărească, nu să slăbească partidul", a adăugat Ion Iliescu.
   
Comisia de integritate a PSD a decis, duminică, cu 43 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" şi două abţineri, să recomande Comitetului Executiv Naţional excluderea lui Mircea Geoană din partid.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close