Antena 3 CNN Politică Iliescu: Opoziţia îi va cere lui Croitoru să-şi depună mandatul

Iliescu: Opoziţia îi va cere lui Croitoru să-şi depună mandatul

Iliescu: Opoziţia îi va cere lui Croitoru să-şi depună mandatul
Sursa foto: ion iliescu
20 Oct 2009   •   03:37

Liderii PSD, PNL, UDMR şi ai grupului minorităţilor îi vor recomanda lui Lucian Croitoru, să -şi depună mandatul, gest care l-ar forţa pe preşedintele Băsescu să-şi dezvăluie jocul, adica să propuna un premier de la PD-L, a declarat Ion Iliescu.
Fostul preşedinte crede că în acest fel se poate a "dejuca" planul lui Băsescu de a menţine Guvernul Boc până la alegeri.
"Ceea ce se face acum: să respingă această propunere şi ideea ca să se întâlnească toate partidele şi să-i spună omului în faţă că a intrat într-un joc care nu-i al lui, să-şi depună mandatul înapoi preşedintelui".
El crede că apoi şeful statului "o să vină cu o propunere din partea PDL pe care bineînţeles Parlamentul o respinge, deci trage de timp ca să îşi facă jocurile. Este deplorabil acest joc a unui şef de stat iresponsabil?.
Ion Iliescu crede că menţinerea actualului cabinet până la alegeri a fost jocul încă de la început.

Liderul PSD Mircea Geoană a anunţat o întâlnire cu premierul desemnat Lucian Croitoru a PSD, PNL, UDMR si grupul minorităţilor marţi, la ora 14.00, la Parlament.
Acesta arăta că cel mai bine ar fi ca Lucian Croitoru să îşi depună mandatul, "pentru că este mai mult decât evident că este folosit ca un iepure".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Croitoru Mircea Geoană
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close