Antena 3 CNN Politică Iliescu. Referendumul, o diversiune creată pentru a ?torpila? europarlamentarele (VIDEO)

Iliescu. Referendumul, o diversiune creată pentru a ?torpila? europarlamentarele (VIDEO)

Iliescu. Referendumul, o diversiune creată pentru a ?torpila? europarlamentarele <font color=red>(VIDEO)</font>
03 Noi 2007   •   15:18

Fostul Preşedinte al României, Ion Iliescu, a vorbit sămbătă în faţa colegilor de partid la Liga aleşilor locali PSD. În discursul său Iliescu a amintit importanţa apropiatului scrutin electoral pentru viitorul ţării în noul context european, dar şi-a exprimat şi opiniile cu privire la referendumul naţional care se va desfăşura în aceeaşi zi.

Potrivit fostului Preşedinte, organizarea referendumului reprezintă o diversiune lansată de Traian Băsescu pentru a ?torpila momentul politic esenţial al ţării?, momentul alegerilor pentru Parlamentul European. Cu această ocazie a reiterat că nu va participa şi îi indeamnă şi pe alţii să nu participe la referendum. El a arătat că, în acest moment, PSD se află în faţa ?valului al treilea? de reformatori din istoria sa, când unii ?vor să lege fedeleş PSD-ul şi să îl dea pe mâna lui Traian Băsescu?, fără însă să facă nominalizări. ?Nu avem nevoie de oameni care sa pronunte fraze de stanga si sa traga cu ochiul spre dreapta sa vada daca sunt aprobati?, a spus Ion Iliescu.

Ion Iliescu a subliniat că Traian Băsescu nu este cel care a inaugurat campania de demonizare a sa în viaţa publică. El a arătat că primul val de demonizare a sa a fost în mai 1990, când s-a polarizat viaţa politică în jurul FSN şi Ion Iliescu, iar valul al doilea a constat în pierderea alegerilor din 1996.

ILIESCU: "NU VOI PARTICIPA LA REFERENDUM" 

Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close