Antena 3 CNN Politică Întâlnire la Guvern între liderii coaliţiei înainte de asumare

Întâlnire la Guvern între liderii coaliţiei înainte de asumare

Întâlnire la Guvern între liderii coaliţiei înainte de asumare
Sursa foto: Guvern
07 Iun 2010   •   11:49

Liderii Coaliţiei s-au reunit, luni, la Guvern, după şedinţa în care a fost adoptată forma finală a proiectelor de lege asupra cărora Executivul îşi va angaja răspunderea, pentru o ultimă discuţie înaintea dezbaterilor din Parlament, susţin surse oficiel. Potrivit surselor citate, nu este exclusă nici o nouă întâlnirea premierului Emil Boc şi cu parlamentarii PDL şi cei ai celorlalte formaţiuni politice care compun actuala majoritatea parlamentară.
În şedinţa de luni, Guvernul a decis să accepte doar cinci amendamente la proiectele de lege pentru care îşi va angaja răspunderea, dintr-un total de peste 70 propuneri depuse, amendamentele agreate fiind înaintate de către formaţiunile care susţin guvernarea.
Tot luni, premierul Emil Boc îşi va angaja răspunderea în numele Guvernului, în Parlament, pentru cele două proiecte de lege.
PSD a anunţat că va depune, după angajarea răspunderii Guvernului, două moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Boc, iar PNL a precizat că vor vota orice moţiune îndreptată împotriva Executivului.
Înainte de angajarea răspunderii, grupurile parlamentare ale PDL se vor reuni din nou, pentru a discuta modificările aduse de Guvern la proiectele de lege.

Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close