Antena 3 CNN Politică Interviu cu Mircea Geoană: Iliescu nu mai are multe zile în PSD. Este ameninţat de garnitura tânără a lui Ponta

Interviu cu Mircea Geoană: Iliescu nu mai are multe zile în PSD. Este ameninţat de garnitura tânără a lui Ponta

Interviu cu Mircea Geoană: Iliescu nu mai are multe zile în PSD. Este ameninţat de garnitura tânără a lui Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Noi 2011   •   16:42

Mircea Geoana a dat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3 în care a vorbit despre oportunitatea pe care o reprezintă nou partid şi despre o posibilă candidatură la preşedinţie.

Geoană este de părere că electoratul are un mare dubiu.

Electoratul "e convins că actuala putere nu mai are resurse, este epuizată moral şi politic, dar opoziţia este incapabilă să vină cu o soluţie reală(...) Ce oferă aceşti oameni în afară de scandal? Toată ziua îl înjură pe Băsescu", a afirmat Mircea Geoană

 


Potrivit lui Geoană, Ion Iliescu nu mai are multe zile în partid considerând că garnitura tânără şi cinică din jurul lui Victor Ponta îl va da afara şi pe el pentru că vrea să rămână la conducere într-un partid mic.

"Am impresia că oamenii gen Negoiţă şi Şova vor să rămână la conducere singuri , într-un partid mic. Pentru ei este mia important să rămână singuri într-un partid, chiar dacă partidul are eşec electoral. Am senzaţia că aceasta este strategia lor de supravieţuire. Îi dă pe toţi afară.Cred că nici domnul Iliescu nu mai are multe zile în partid", a mărturisit Geoană, miercuri, pentru Antena 3.

 


Mircea Geoană a anunţat, de asemenea, că va contesta votul privind revocarea sa din funcţie la Curtea Constituţională. Fostul preşedinte al Senatului susţine că motivele invocate de PSD sunt neconstituţionale, iar şeful Camerei Superioare a Parlamentului poate fi schimbat doar în cazul unor încălcări grave ale Regulamentului sau Constituţiei.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close