Antena 3 Politică Interviu cu Mircea Geoană: Iliescu nu mai are multe zile în PSD. Este ameninţat de garnitura tânără a lui Ponta

Interviu cu Mircea Geoană: Iliescu nu mai are multe zile în PSD. Este ameninţat de garnitura tânără a lui Ponta

23 Noi 2011   •   16:42
Interviu cu Mircea Geoană: Iliescu nu mai are multe zile în PSD. Este ameninţat de garnitura tânără a lui Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres

Mircea Geoana a dat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3 în care a vorbit despre oportunitatea pe care o reprezintă nou partid şi despre o posibilă candidatură la preşedinţie.

Geoană este de părere că electoratul are un mare dubiu.

Electoratul "e convins că actuala putere nu mai are resurse, este epuizată moral şi politic, dar opoziţia este incapabilă să vină cu o soluţie reală(...) Ce oferă aceşti oameni în afară de scandal? Toată ziua îl înjură pe Băsescu", a afirmat Mircea Geoană

 
Get Adobe Flash player

Potrivit lui Geoană, Ion Iliescu nu mai are multe zile în partid considerând că garnitura tânără şi cinică din jurul lui Victor Ponta îl va da afara şi pe el pentru că vrea să rămână la conducere într-un partid mic.

"Am impresia că oamenii gen Negoiţă şi Şova vor să rămână la conducere singuri , într-un partid mic. Pentru ei este mia important să rămână singuri într-un partid, chiar dacă partidul are eşec electoral. Am senzaţia că aceasta este strategia lor de supravieţuire. Îi dă pe toţi afară.Cred că nici domnul Iliescu nu mai are multe zile în partid", a mărturisit Geoană, miercuri, pentru Antena 3.

 
Get Adobe Flash player

Mircea Geoană a anunţat, de asemenea, că va contesta votul privind revocarea sa din funcţie la Curtea Constituţională. Fostul preşedinte al Senatului susţine că motivele invocate de PSD sunt neconstituţionale, iar şeful Camerei Superioare a Parlamentului poate fi schimbat doar în cazul unor încălcări grave ale Regulamentului sau Constituţiei.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close