Antena 3 CNN Politică Iohanis despre candidatura sa la Cotroceni: Am discutat în trecut cu Tăriceanu, dar mai e până la alegeri

Iohanis despre candidatura sa la Cotroceni: Am discutat în trecut cu Tăriceanu, dar mai e până la alegeri

Iohanis despre candidatura sa la Cotroceni: Am discutat în trecut cu Tăriceanu, dar mai e până la alegeri
Sursa foto: Klaus Iohannis
22 Apr 2010   •   12:15

Perceput de liberalul Călin Popescu Tăriceanu ca o soluţie foarte bună pentru şefia statului, primarul Sibiului, Klaus Iohannis se arată rezervat faţă de această idee deşi îi mulţumeşte fostului premier pentru susţinere. Edilul a recunoscut că a discutat cu Triceanu despre această posibilitate cu Tăriceanu pe vremea când liberalul era premier, dar a atras atenţia că alegerile prezidenţiale sunt încă departe, sugerând că până atunci se pot întâmpla multe.
"Am văzut şi eu în revista presei declaraţia domnului Tăriceanu şi sunt foarte bucuros că a făcut această apreciere la adresa mea. Deocamdată iau în calcul că a apărut o ştire pozitivă la adresa mea, dar e cam mult până la alegeri?, a spus Iohannis.
Primarul Sibiului a admis că a discutat cu Călin Popescu Tăriceanu despre acest subiect, dar "nu recent", ci pe vremea când acesta era premier.
"Îi mulţumesc domnului Tăriceanu pentru aprecierea pozitivă la adresa mea, dar deocamdată e o ştire pozitivă care a apărut despre mine", a afirmat Iohannis.
Liderul deputaţilor PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri seară, la Antena 2, că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, ar fi "foarte bun" pentru funcţia de şef al statului, pentru că ar fi detaşat de partide, nu ar avea "o încărcătură, un bagaj, o zestre, obligaţii" legate de acestea.

Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close