Antena 3 CNN Politică Iohannis a primit derogare de la liberali şi poate candida la o funcţie de conducere în partid

Iohannis a primit derogare de la liberali şi poate candida la o funcţie de conducere în partid

Iohannis a primit derogare de la liberali şi poate candida la o funcţie de conducere în partid
Sursa foto: Foto: Antena 3
21 Feb 2013   •   15:02

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis poate candida la funcţii în PNL, Consiliului Naţional al partidului votând unanim în favoarea acordării derogării de vechime, a anunţat, joi, liderul PNl Crin Antonescu.

"Cererea de derogare de vechime pentru domnul Klaus Iohannis în vederea candidaturii la o funcţie de conducere în congres a fost adoptată cu unanimitate de voturi", a anunţat Crin Antonescu, citat de Mediafax.
   
El a precizat că, în ceea ce priveşte posibilitatea de primarul să candideze pentru o viitoare funcţie de prim-vicepreşedinte, urmează ca discuţiile să fie purtate după modificarea Statutului PNL.
   
"Funcţia de prim-vicepreşedinte nu există, în dezbaterile despre Statut vom discuta şi despre această ipoteză şi, dacă aveţi răbdare până după ora 15.00, vă voi da întocmai şi la timp, de parcă aş fi reporterul dumneavoastră, toate aceste informaţii", a susţinut preşedintele PNL.
   
De asemenea, Antonescu a fost întrebat despre o afirmaţie a lui Iohannis privind şefia PNL, funcţie pe care nu exclude să o vizeze după alegerile prezidenţiale din 2014, în cazul în care liderul PNL, Crin Antonescu, devine preşedinte.
   
"Mie îmi pare o declaraţie normală, nu e singurul care poate să o facă, însă mi se pare că nu e un subiect în acest moment de actualitate. Când o să plec eu la Cotroceni o să vă spună clar şi domnul Iohannis, o să vă spună şi alţii, o să vă spun şi eu...", a afirmat preşedintele PNL.
   
Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că începând de miercuri este membru PNL, precizând că a luat această decizie în urma invitaţiei lansate de liderul PNL, Crin Antonescu.
 


×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Klaus Iohannis
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close