Antena 3 CNN Politică Iohannis: Candidez pentru un nou mandat de președinte al României și voi câștiga!

Iohannis: Candidez pentru un nou mandat de președinte al României și voi câștiga!

Iohannis: Candidez pentru un nou mandat de președinte al României și voi câștiga!
10 Iul 2019   •   14:56

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că va avea acţiuni comune cu PNL, al cărui candidat va fi la alegerile din toamnă, urmând să aibă o abordare de campanie "aşa cum se aşteaptă românii". 

Întrebat, la Palatul Cotroceni, care au fost concluziile întâlnirii pe care a avut-o marţi cu conducerea PNL, Iohannis a spus: "Concluziile au fost că voi candida, aşa cum am anunţat de anul trecut, pentru poziţia de preşedinte al României, pentru al doilea mandat, că PNL-ul îşi menţine, aşa cum a hotărât de anul trecut, că eu voi fi candidatul lor şi că vom colabora foarte bine, eficient şi în campanie şi că vom câştiga". 

Şeful statului a adăugat că, în mod sigur, va avea acţiuni comune cu PNL. "Cu siguranţă vom avea acţiuni comune, de data aceasta este foarte clar, PNL-ul mă propune, eu sunt candidatul lor şi vom avea o abordare de campanie aşa cum se cuvine şi aşa cum se aşteaptă românii", a subliniat Iohannis. 

În ceea ce priveşte faptul că Alianţa USR-PLUS a anunţat că va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis a arătat că un tur al doilea între doi candidaţi de dreapta ar reprezenta "o competiţie". "Să nu se aştepte cineva să am opinii despre contracandidaţii mei. Este dreptul lor constituţional, fiecare îşi alege candidatul şi intrăm cu toţii în competiţie. Fiecare va trebui să-şi facă campania proprie. Eu o să-mi fac doar mie campanie", a adăugat el. 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close