Antena 3 CNN Politică Iohannis, Dăncilă, Barna, averi înainte de alegerile prezidențiale. Cât dețin favoriții pentru președinție în conturi

Iohannis, Dăncilă, Barna, averi înainte de alegerile prezidențiale. Cât dețin favoriții pentru președinție în conturi

Iohannis, Dăncilă, Barna, averi înainte de alegerile prezidențiale. Cât dețin favoriții pentru președinție în conturi
15 Sep 2019   •   19:22

Antena 3 a prezentat averile principalilor favoriți la alegerile prezidențiale, respectiv Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă și Dan Barna.

Klaus Iohannis

Două apartamente și trei case are Klaus Iohannis, iar subiectul caselor e unul dintre cele mai controversate. Soții Iohannis nu dețin conform declarației de avere a președintelui niciun automobil și nici nu au bijuterii sau obiecte de artă care să depășească valoarea de 5.000 de euro. Aceștia au în schimb un cont bancar deschis în 1999 cu un sold de 210.000 lei. În funcția sa de președinte al României, conform declarației de avere din 2016, Klaus Iohannis câștiga un salariu de 13.758 de lei pe lună.

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă este și ea proprietarea a patru imobile: două apartamente și două case, dintre care una de vacanță. Premierul care s-a remarcat prin purtarea celebrelor broșe, a declarat bijuterii în valoare de 5.000 de euro. Mai deține de asemenea o mașină de lux cumpărată în urmă cu cinci ani. În privința conturilor, în bănci se află peste 32.000 de euro.

Dan Barna

Potrivit declarației de avere de pe site-ul Camerei Deputaților pe care Dan Barna a depus-o în iunie, liderul USR deține un teren de 1252 de metri pătrați în comuna Rășinari din județul Sibiu, precum și trei apartamente, unul în București și unul în Sibiu. Dan Barna nu deține bijuterii sau obiecte de artă care să depășească valoarea de 5.000 de euro. În ceea ce privește activele financiare, Barna are trei conturi în lei, euro și dolari și trei depozite de peste 350.000 de lei.

×
Parteneri
Şoferul din Baia Mare depistat cu 7 droguri şi-a recuperat permisul!
x close