Antena 3 CNN Politică Iohannis, despre Dragnea: Trebuie să demisioneze şi nici nu trebuia să ajungă în funcţie

Iohannis, despre Dragnea: Trebuie să demisioneze şi nici nu trebuia să ajungă în funcţie

Iohannis, despre Dragnea: Trebuie să demisioneze şi nici nu trebuia să ajungă în funcţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    22 Noi 2017   •   20:09

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Ploieşti, că este clar că Liviu Dragnea trebuie să demisioneze din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Este greşit ca în conducerea statului să ajungă oameni cu probleme penale, fiindcă acesta este rezultatul. Ei ajung acolo şi vor să-şi apere pielea proprie, nu pielea românului şi atunci apar astfel de situaţii de tip circ, când oameni în toată firea vin şi statuează prostii de tipul statului paralel, se victimizează şi aşa mai departe, când de fapt scopul lor este doar de a-şi proteja propria persoană(...). M-aţi întrebat dacă am asistat la acel circ din faţa DNA. Nu m-am uitat expres, dar a fost atât de evident în toată media încât nu a putut fi evitat. Eu cred că este clar că trebuie să demisioneze. Trebuia să nici nu ajungă acolo, nu să demisioneze. Însă cred că acest tip de circ, cu victimizări şi aşa mai departe, nu face deloc bine democraţiei”, a declarat Klaus Iohannis.

Procurorii anticorupție au instituit măsuri asigurătorii asupra bunurilor mobile și imobile deținute de Liviu Dragnea și de ceilalți suspecți din dosarul „Tel Drum”.

Vezi AICI ce bunuri i-a sechestrat DNA lui Dragnea, pentru recuperarea prejudiciului în dosarul Tel Drum.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close