Antena 3 Politică Iohannis joacă dur şi foloseşte toate resursele prezidenţiale pentru campania electorală

Iohannis joacă dur şi foloseşte toate resursele prezidenţiale pentru campania electorală

30 Sep 2019   •   12:20
Iohannis joacă dur şi foloseşte toate resursele prezidenţiale pentru campania electorală
Sursa foto: Foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis joacă dur şi foloseşte toate resursele prezidenţiale pentru campania electorală. Şeful statului a participat în astăzi la deschiderea noului an la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj Napoca. 

Nici de această dată Klaus Iohannis nu a ratat ocazia de a ataca Guvernul, astfel în discurul său preşedintele a lansat acuzaţii dure la adresa premierului şi a Executivului.

"Singura constantă a fost perindarea pe funcţia de ministru a unor persoane fără nicio vocaţie şi fără nicio preocupare de a înţelege, darămite de a rezolva problemele sistemice din învăţământ. Cu miniştri mediocri nu obţii decât rezultate mediocre. Educaţia din România ar trebui să cultive talente şi să formeze valori. Din păcate, nu aceasta este regula, ci excepţia pe care o întâlnim doar în anumite centre de învăţământ, ca aici. În plus, la noi, tinerilor nu li se oferă încă suficiente oportunităţi pentru a-şi construi cariere de succes în ţară", a afirmat şeful statului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close