Antena 3 CNN Politică Ion Cristoiu: Dacă aș fi în locul lui Iohannis m-aș neliniști

Ion Cristoiu: Dacă aș fi în locul lui Iohannis m-aș neliniști

Ion Cristoiu: Dacă aș fi în locul lui Iohannis m-aș neliniști
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
04 Mar 2019   •   22:12

Ion Cristoiu a explicat, luni, la România tv, care sunt problemele pe care le-ar putea avea PNL la alegerile europarlamentare și Klaus Iohannis la prezidențiale.

Ion Cristoiu a declarat că președintele Klaus Iohannis ar trebui să se teamă în competiția pentru Cotroceni de "spirala tăcerii" se construiește în jurul lui Liviu Dragnea și care nu se măsoară în sondajele oficiale. Jurnalistul a explicat și ce ar trebui să facă PNL pentru a nu suferi o înfârngere zdrobitoare la alegerile europarlamentare. 

"Am urmărit cu mare atenție înregistrarea de la Târgu Joi și eu dacă aș fi în locul lui Klaus Iohannis m-aș neliniști pentru că domnul Dragnea are un mare avantaj, se numește spirala tăcerii. Probabil că la sondaje când întrebi pe cineva care ar vrea să îl voteze, va zice că nu îl votează. Dar m-am uitat la înregistrarea pe Facebook de la Târgu Jiu și răspunde unei nevoi de liniște mai mare decât răspundea Ion Iliescu. Dacă PNL nu se trezește și nu introduce în discursul pentru europarlamentare și minima noastră demnitate, PSD spulberă cu tema că trebui să trimitem acolo oameni care să răspundă cu demnitate. Tema demnității. Au fost alegeri parlamentare în Estonia, iar pe locul doi este un partid eurosceptic, iar asta înseamnă că este loc și la noi pe piață pentru că ăia din birocrația europeană sunt niște imbecili, nu își dau seama deși a fost Brexit-ul, vine Polonia, Ungaria", a declarat Ion Cristoiu.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close