Antena 3 CNN Politică Ion Cristoiu: În operațiunea ”Liviu Dragnea” și-au dat mâna forțe greu de imaginat

Ion Cristoiu: În operațiunea ”Liviu Dragnea” și-au dat mâna forțe greu de imaginat

Ion Cristoiu: În operațiunea ”Liviu Dragnea” și-au dat mâna forțe greu de imaginat
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/ Facebook
14 Iul 2019   •   19:21

Jurnalistul Ion Cristoiu acuză lipsa de transparenţă a STS în gestionarea votului și acuză fraudă la alegerile din 26 mai. 

Mai mult, acesta spune că pentru eliminarea lui Liviu Dragnea de pe scena politică s-au unit forțe greu de imaginat.

”S-ar fi șters tot de peste zi în momentul în care s-au introdus acele buletine și a doua, foarte importantă, care ar explica de ce ține Klaus Iohannis ca și la prezidențiale să fie referendum, deoarece referendum la prezidențiale nu aduce voturi, că oricum sunt prezidențialele: e mult mai ușor de falsificat” a afirmat jurnalistul.

”Decizia ca softul ăla să treacă la STS a fost a domnului Dragnea, așa am înțeles. STS este instituție militară. Nu răspund. Ați văzut vreo conferință în care să răspundă? Să răspundă ăia de la STS: Cristoiu bate câmpii. Tot ce facem acum, tot ce spune opinia publică, toate strategiile partidelor se bazează pe un fals (...) 26 mai a mai avut un efect: a introdus conspirația tăcerii la electoratul PSD. Eu n-am nimic cu Liviu Dragnea. Eu aș scrie o carte despre operațiunea la care și-au dat mâna forțe greu de imaginat. Demonizarea lui Dragnea, plasarea în jurul lui a unor oameni care l-au intoxicat inclusiv că va fi achitat. Și-au dat mâna lideri PSD, servicii interne, externe, instituții ale statului. De data asta trebuie să scăpăm de el, să îl luăm cu duba” a spus Ion Cristoiu la „Subiectiv”. 

×
Subiecte în articol: Subiectiv Ion Cristoiu Klaus Iohannis
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close