x close

Ion Cristoiu, previziuni despre învestirea Guvernului Orban: „E o înțelegere tacită între forțele politice să nu fie cvorum”

03 Noi 2019   •   21:03
Ion Cristoiu, previziuni despre învestirea Guvernului Orban: „E o înțelegere tacită între forțele politice să nu fie cvorum” foto: captura Antena 3 Exclusiv

Jurnalistul Ion Cristoiu, invitatul lui Răzvan Dumitrescu la ”Subiectiv”, a lansat mai multe ipoteze în jurul învestirii noului Guvern Orban. Una dintre aceste ipoteze este lipsa de cvorum din Parlament.  

Ion Cristoiu consideră că alegerile prezidențiale din primul tur vor fi influențate de acest vot numai în măsura „în care cade Guvernul Orban”.

„Dacă pică Guvernul e o lovitură cumplită pentru Ludovic Orban care e șef de campanie și pentru PNL. Dacă nu se face cvorum, meciul nu s-a jucat. Este o înțelegere tacită între forțele politice din România să nu fie cvorum. Pentru că teoretic, trebuie lăsat după alegeri. Dacă nu se face cvorum acum nu înseamnă nimic. Dacă se face cvorum înseamnă că PSD nu stăpânește parlamentarii. Singurul perdant ar fi PSD dacă s-ar face cvorum”, a precizat jurnalistul la Antena 3.

Citeşte mai multe despre:

Subiectiv Ludovic Orban ion cristoiu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati