Antena 3 CNN Politică Ion Iliescu, internat de urgenţă la Spitalul Elias. A acuzat dureri în piept şi abdomen

Ion Iliescu, internat de urgenţă la Spitalul Elias. A acuzat dureri în piept şi abdomen

Ion Iliescu, internat de urgenţă la Spitalul Elias. A acuzat dureri în piept şi abdomen
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    23 Noi 2011   •   22:41

Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, este internat de miercuri, la Spitalul Elias din Capitală. El a fost internat, după ce a acuzat dureri în piept şi în abdomen.

Ion Iliescu va rămâne internat cel puţin până joi.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Valentin Calu, a declarat că Ion Iliescu este internat pentru un control de rutină, potrivit Mediafax.

Sursele medicale citate au precizat că Ion Iliescu a fost internat miercuri după-amiază şi va fi pregătit pentru investigaţii endoscopice.

Ion Iliescu a participat, marţi, la şedinţa CExN al PSD, unde s-a decis excluderea lui Mircea Geoană din partid. Potrivit unor surse, în cadrul şedinţei liderii PSD au avut schimburi de replici dure, protagonişti fiind inclusiv Ion Iliescu şi Mircea Geoană.

După şedinţă, Mircea Geoană a declarat că Ion Iliescu este "piaza rea" a partidului, că formaţiunrea nu va putea fi reformată câtă vreme fostul preşedinte al PSD va avea influenţă în partid. Geoană a mai vorbit despre "ranchiuna" pe care Ion Iliescu o are faţă de orice lider al PSD.

La rândul său, Ion Iliescu l-a acuzat pe Geoană de "obrăznicie".

Ion Iliescu a fost operat, în mai 2005, atunci fiindu-i montate stenturi, după ce avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi şi a unei cardiopatii ischemice cunoscute. Intervenţia a fost realizată în 18 mai 2005, iar Iliescu a rămas atunci în spital până aproape de sfârşitul lunii, din cauza unor dureri în piept, apărute la câteva zile după montarea stenturilor.

 

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu internat Mircea Geoană
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close