Antena 3 CNN Politică Ion Iliescu: nu se pune problema să părăsesc PSD

Ion Iliescu: nu se pune problema să părăsesc PSD

Ion Iliescu: nu se pune problema să părăsesc PSD
10 Oct 2007   •   14:26

Ion Iliescu este nemulţumit de direcţia spre care merge, în acest moment, PSD. El a declarat miercuri că atunci când a fondat PDSR, s-a gândit ca acesta să fie partidul care să reprezinte stânga românescă şi valorile social-democrate. Preşedintele de onoare al PSD, constată că partidul încă nu răspunde nevoilor vremii. Despre disputa din PSD Iliescu a afirmat că nu ţine doar de o persoană şi că mai important este cum partidul va pune în valoare oamenii. Iliescu a mai afirmat că niciun moment nu s-a pus problema să părăsească PSD.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a răspuns miercuri comentariilor preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, potrivit cărora mai degrabă vor pleca alţii decât el din partid. ?Aceste comentarii nu merită comentariile noastre?, a declarat Geoană.

Liderul PSD a spus că există o decizie a Consiliului Naţional, asupra unui moratoriu în ceea ce priveşte declaraţiile contradictorii la adresa unor decizii ale conducerii partidului şi a adăugat că acelaşi Consiliu Naţional va trebui să judece dacă afirmaţiile de miercuri ale lui Ion Iliescu au încălcat acest moratoriu.

ILIESCU: NU SE PUNE PROBLEMA SĂ PĂRĂSESC PSD

Antena 3

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close