Antena 3 CNN Politică Ionel Blănculescu a fost exclus din PSD

Ionel Blănculescu a fost exclus din PSD

Ionel Blănculescu a fost exclus din PSD
06 Dec 2007   •   20:05

Fostul ministru al Controlului în Guvernul Adrian Năstase, Ionel Blănculescu, a fost exclus din PSD. Decizia a fost luată de Organizaţia PSD Bucureşti, după ce Ionel Blănculescu a dat partidul în judecată. Marian Vanghelie, preşedintele organizaţiei, a explicat motivele pentru care a recurs la această măsură. ?L-am exclus pe motivul că, înainte să vină să discute cu organizaţia, după ce că nu a avut activitate în cadrul partidului, s-a dus să dea partidul în judecată?.

Propunerea de excludere a lui Ionel Blănculescu a fost făcută de preşedintele PSD Sector 1, Dan Tudorache, şi de secretarul cu organizarea. Potrivit lui Vanghelie, Comitetul Executiv al PSD Bucureşti a adoptat propunerea de excludere în unanimitate, înregistrându-se doar o abţinere.

Blănculescu a fost suspendat din partid la sfârşitul lui septembrie, pe motiv că nu a desfăşurat activitate politică şi nu are achitată cotizaţia la zi. Atunci, el a anunţat că va ataca în instanţă, ?ca nelegală şi vădit netemeinică?, decizia Consiliului Bucureşti al PSD de suspendare a sa şi că va face plângere penală împotriva lui Marian Vanghelie şi a "complicilor" acestuia.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close