Antena 3 CNN Politică Ironiile lui Vanghelie: "Cea mai bună soluţie", Băsescu să o numească pe Udrea premier

Ironiile lui Vanghelie: "Cea mai bună soluţie", Băsescu să o numească pe Udrea premier

Ironiile lui Vanghelie: "Cea mai bună soluţie", Băsescu să o numească pe Udrea premier
Sursa foto: Elena Udrea
10 Mai 2010   •   13:46

Elena Udrea este ?soluţia cea mai bună" pentru postul de premier, aşa că preşedintele Traian Băsescu ar trebui să ?ducă totul până la capăt" şi să o numească în funcţie, astfel încât toată lumea să fie "împăcată", a comntat luni ironic preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie.
"Eu cred că domnul preşedinte Traian Băsescu mai bine ar duce totul până la capăt şi ar numi-o pe doamna Elena Udrea prim-ministru, că toată lumea ar fi împăcată. Toate merg bine, lumea e mulţumită. Eu cred că asta este soluţia cea mai bună", a declarat Vanghelie.

El a susţinut că moţiunea de cenzură nu-şi mai are rostul de vreme ce partidul de guvernare formează o majoritate cu UNPR.
"Deci, nu mai are rost de moţiuni, atât timp cât au o majoritate cu partidul ăsta de stânga fantomatic cu doi generali trădători", a spus Vanghelie.
Social-democraţii au anunţat săptămâna trecută că textul moţiuni de cenzură, intitulată "România - un fleac, au ciuruit-o", a fost finalizat şi că documentul ar putea fi depus în Parlament pe 17 mai, când se vor comemora "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile" de la instalarea actualului Guvern.
Antena3.ro

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close