Antena 3 CNN Politică Își face Ponta partid nou? Ce crede Adrian Năstase

Își face Ponta partid nou? Ce crede Adrian Năstase

Își face Ponta partid nou? Ce crede Adrian Năstase
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    13 Mar 2017   •   21:48

Fostul premier Adrian Năstase a spus luni, la Antena 3, că nu crede că Victor Ponta își va face un nou partid, așa cum se aude în presă, dar este de părere că fostul șef al PSD este nemulțumit de situația în care este.

”Nu cred ca Victor Ponta vrea sa-si faca partid, cred ca vrea sa arata ca e nemultumit. Are multa experienta, e o persoana cu reactie deosebita. Eu cred ca e pur si simplu nemultumit. Cred ca Victor Ponta e iritat ca procurorii il aleargă”, a spus Adrian Năstase, luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Copreședintele ALDE Daniel Constantin ar urma să rupă marți formațiunea la conducerea căreia se află. Informația pe surse a fost dezvăluită luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Sociologul Marius Pieleanu a lansat recent ipoteza pottrivit căreia, până pe 15 martie, se va face un nou partid, Noua Stângă, ce ar fi condus de Victor Ponta și Daniel Constantin.

În presă, au mai apărut informații potrivit cărora 10 parlamentari ALDE sunt pregătiți să părăsească partidul, în frunte cu copreședintele Daniel Constantin.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close