Antena 3 CNN Politică Israel. Adrian Năstase şi Condoleezza Rice au stat la acelaşi hotel

Israel. Adrian Năstase şi Condoleezza Rice au stat la acelaşi hotel

Israel. Adrian Năstase şi Condoleezza Rice au stat la acelaşi hotel
20 Sep 2007   •   19:42

Se pare că dosarul de la DNA nu îl afectează prea mult pe fostul premier Adrian Năstase. Exact în perioada în care Comisia prezidenţială, convocată de preşedintele Traian Băsescu, analiza dosarul său, Năstase a decis să întreprindă o vizită în Israel, pentru a avea mai multe întâlnire politice. Despre vizita sa în Ţara Sfântă fostul prim-ministru a oferit mai multe amănunte pe blogul personal. Astfel, Adrian Năstase ţine să remarce în prima frază a însemnării de joi că, la hotelul în care a fost cazat, împreuna cu familia sa, urmează să sosească frumoasa Condoleezza Rice, considerată a fi unul dintre cei mai influenţi politicieni americani.

"La ora la care plecam din Ierusalim, sosea - la acelaşi hotel în care am locuit, David Citadel Hotel, Condoleezza Rise [ortografia autorului]. Scopul vizitei: pregătirea reuniunii la nivel înalt de la Washington, din noiembrie, în legătură cu situaţia din Orientul Mijlociu", îşi începe Adrian Năstase însemnarea de pe blogul personal.

David Citadel Hotel este unul dintre cele mai apreciate locuri de cazare din Israel. Este cotat la cinci stele şi oferă facilităţi pentru organizarea unor întâlniri şi conferinţe oficiale sau private. Camerele de aici au cele mai noi dotări, hotelul fiind considerat unul de lux.

Apropierea de Condoleezza Rice pare să fie un eveniment extrem de important şi pentru alţi politicieni români. În acest an, ministrul de externe Adrian Cioroianu s-a fâstâcit în timpul întâlnirii cu Rice de la Washington, nereuşind să-i adreseze frumoasei politiciene decât şapte cuvinte. Mai norocos, fostul ministru de externe Mihai Răzvan Ungureanu a avut ocazia să se pupe amical pe obraz cu Rice, în timpul vizitei acesteia la Bucureşti.

Cât priveşte vizita lui Adrian Năstase în Israel, acesta mai aminteşte pe blog că a avut întrevederi cu diverse personalităţi politice, printre care şeful opoziţiei, Benjamin Netanyahu (căruia îi spune familiar, Bibi) şi Isaac Herzog, fiul fostului preşedinte israelian Chaim Herzog.

Antena3.ro

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close