Antena 3 CNN Politică Iulian Fota: Scandalul Mircea Băsescu, premeditat. Preşedintele va da explicaţii la momentul oportun

Iulian Fota: Scandalul Mircea Băsescu, premeditat. Preşedintele va da explicaţii la momentul oportun

Iulian Fota: Scandalul Mircea Băsescu, premeditat. Preşedintele va da explicaţii la momentul oportun
28 Aug 2009   •   14:22

Declaraţiile fostului director din Ministerul Economiei, Aurel Cazacu, despre asocierea lui Mircea Băsescu într-o companie ce face afaceri cu armament sunt dubioase. Aşa le consideră consilierul prezidenţial Iulian Fota, care spune că scandalul în care a fost implicat Mircea Băsescu a fost premeditat.

Iulian Fota crede că declaraţiile fostului director din Ministerul Economiei nu sunt întâmpălătoare. Aurel Cazacu a declarat, în urmă cu o săptămână,că s-ar folosi de Mircea Băsescu pentru a deschide niste uşi la Palatul Cotroceni.

Consilierul prezidenţial a mai declarat că preşedintele Băsescu va explica la momentul oportun cine se află în spatele acestei manipulări.

Fratele preşedintelui, Mircea Basescu, a declarat, într-un interviu pentru Gândul, că i s-a părut o oportunitate să se implice într-o afacere legală şi regretă că şi-a expus fratele prin această asociere. Fratele preşedintelui a mai spus că nu are nici o legătură cu afacerile militare.



Antena 3




×
Subiecte în articol: consilier prezidential mircea basescu
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close