Antena 3 CNN Be EU Juncker știa că Iohannis a refuzat numirea miniștrilor români. Dăncilă: "Mi-a spus că această situație nu poate să mai continue"

Juncker știa că Iohannis a refuzat numirea miniștrilor români. Dăncilă: "Mi-a spus că această situație nu poate să mai continue"

Juncker știa că Iohannis a refuzat numirea miniștrilor români. Dăncilă: "Mi-a spus că această situație nu poate să mai continue"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
08 Dec 2018   •   09:44

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, la "Be EU", că preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, știa că președintele Klaus Iohannis întârzie numirile de miniștri pentru cele două portofolii deosebit de importante pentru Românie, cel al Dezvoltării și cel al Transporturilor.

Citește și: Premierul Viorica Dăncilă, informații de ultimă oră despre autostrăzi. Ultimatum pentru șeful CNAIR

"În plenul Colegiului Comisarilor nu s-a discutat acest lucru, dar acest aspect l-am discutat cu președintele CE, Jean-Claude Juncker - știa despre această situație. Mi-a spus că această situație nu poate să continue.

I-am spus că așteptăm o decizie a președintelui României, că mi s-a spus că această decizie va veni după 1 Decembrie. Suntem în data de 5 decembrie, deci până acum cred că trebuia să avem ori o explicație a faptului că sunt nominalizate persoanele.

Așteptăm o explicație și pentru faptul că prima propunere a fost respinsă", a spus Viorica Dăncilă, în interviul acordat în exclusivitate, la Bruxelles, jurnalistei Sabina Iosub.

Citește și: Viorica Dăncilă: Suntem apreciați la Bruxelles și pregătiți pentru preluarea președinției rotative a UE

 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close