Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis a criticat dur Bugetul pe 2019. Liviu Dragnea, numit ”politician meschin şi inconştient”

Klaus Iohannis a criticat dur Bugetul pe 2019. Liviu Dragnea, numit ”politician meschin şi inconştient”

Klaus Iohannis a criticat dur Bugetul pe 2019. Liviu Dragnea, numit ”politician meschin şi inconştient”
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de S.T.    |    12 Feb 2019   •   16:21

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat, marţi, PSD, în contextul dezbaterii bugetului pe 2019, că recurge la noi demersuri populiste, care riscă să vulnerabilizeze România, afirmând că „printr-un gest cinic, preşedintele PSD pune în opoziţie securitatea naţională cu sănătatea cetăţenilor”.

„În legătură cu proiectul bugetului pentru anul 2019, preşedintele României, Klaus Iohannis, atrage atenţia că ţara noastră are nevoie de un buget credibil, în beneficiul românilor şi nu al unui partid politic. Astfel, Guvernul şi Parlamentul au responsabilitatea esenţială de a identifica soluţiile financiare sustenabile pentru fiecare domeniu în parte. În schimb, PSD recurge la noi demersuri populiste, care riscă să vulnerabilizeze România în actualul context geopolitic marcat de incertitudine şi de intensificarea riscurilor şi ameninţărilor la adresa statelor NATO. Printr-un gest cinic, preşedintele PSD pune în opoziţie securitatea naţională cu sănătatea cetăţenilor. Numai un politician meschin şi inconştient ar putea să inoculeze ideea că sănătatea românilor nu poate fi asigurată din cauza bugetelor prea mari ale serviciilor de securitate, a căror misiune legală fundamentală este tocmai asigurarea securităţii naţionale, protejarea vieţii oamenilor şi a intereselor ţării”, se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Citiţi şi:

Klaus Iohannis, despre bugetul pe 2019: Este făcut pe picior. PSD recurge la noi demersuri populiste, care riscă să vulnerabilizeze România

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea buget Klaus Iohannis
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close