Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, despre autostrăzi: Atenționarea mea nu a fost făcută cu răutate. S-au făcut progrese, dar lucrurile trebuie să se miște cu altă viteză

Klaus Iohannis, despre autostrăzi: Atenționarea mea nu a fost făcută cu răutate. S-au făcut progrese, dar lucrurile trebuie să se miște cu altă viteză

Klaus Iohannis, despre autostrăzi: Atenționarea mea nu a fost făcută cu răutate. S-au făcut progrese, dar lucrurile trebuie să se miște cu altă viteză
24 Mai 2018   •   14:59

Președintele Klaus Iohannis a susținut declarații de presă, joi, după vizita la Mioveni.

Iată principalele declarații ale președintelui:

”Să construim autostrăzile mai repede”

”Am aflat că în afară de marii producători avem peste 1.000 de firme românești care produc piese și subansamble pentru industria auto”

”Nu cred că vă așteptați cu un Duster în spate să vorbim despre astfel de lucruri (n.r. - justiție)”

”E treaba inițiatorilor dacă vor să clarifice un demers sau nu” spune președintele referitor la desecretizarea memorandumului privind mutarea ambasadei la Ierusalim.

”Toți guvernanții s-au lăudat cu mii și mii de kilometri de autostradă, dar realizările nu au fost pe măsură. Nu vreau să fiu înțeles greșit, au fost făcute progrese, dar trebuie să ne mișcăm cu altă viteză, în acest sens a fost făcută atenționarea mea, nu a fost făcută cu răutate. Sunt bani, trebuie folosiți”

”Am văzut la diferiți politicieni o atitudine de băieți supărați că au fost prinși cu mâța-n sac. Mi s-au părut artificial jigniți, supărați. Mi s-a părut că acest cuvânt, eurofuscat, ar descrie foarte bine această reacție”

Klaus Iohannis a fost joi la Mioveni, unde, printre altele, a vizitat uzinele Dacia și chiar a condus un Duster, despre care a spus că îi ”place”.

 

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close