Antena 3 CNN Politică "Klaus Iohannis este un președinte cool". Cine a spus asta despre șeful statului

"Klaus Iohannis este un președinte cool". Cine a spus asta despre șeful statului

"Klaus Iohannis este un președinte cool". Cine a spus asta despre șeful statului
Sursa foto: foto: Agerpres
11 Oct 2019   •   22:28

Europarlamentarul Rareş Bogdan a declarat, vineri, la Brașov, că e "mândru" de colegi, care sunt curajoşi şi îşi asumă guvernarea ţării.

Totodată, el a promis că PNL va asigura cea mai transparentă guvernare, va fi prima "care va ţine la curent românii cu tot ceea ce se întâmplă în măruntaiele Palatului Victoria".

Conform prim-vicepreşedintelui PNL Raluca Turcan, în Parlament "deja se conturează o majoritate". "Azi este ziua întâi când ieşim la lumină şi scăpăm de întuneric (...), după cea de ieri, cea mai tensionată din viaţa mea şi din istoria din ultimii 30 de ani ai Parlamentului, când Guvernul 'ciuma roşie' Dăncilă a devenit istorie", a afirmat ea.

Preşedintele PNL Braşov, Adrian Veştea, a spus că "de câte ori PSD a fost la guvernare, Transilvania a avut numai de suferit", administraţiilor locale de altă culoare politică fiindu-le tăiate fonduri, punându-li-se beţe în roate. "De ce? Aici, administraţia liberală are performanţe, în pofida piedicilor de la Bucureşti", a adăugat el.

Deputatul Florin Roman a afirmat că Adrian Veştea a avut curajul şi, conform unora, "a avut nebunia" să ridice un aeroport cu fonduri locale, "în timp ce biata Dăncilă nu a făcut nici măcar un spital pe hârtie".

Roman i-a transmis lui Klaus Iohannis, că "este un preşedinte cool, normal, dintre oameni normali, iubit de toţi liberalii", iar social-democraţilor, ca "măcar o dată să se ţină de cuvânt" şi "să meargă până la capăt cu Dragnea", la puşcărie.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat vineri, alături de membri ai conducerii PNL, la Adunarea regională a organizaţiilor partidului din regiunea Centru.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close