Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis: Felicit părinții care au venit cu copiii la proteste

Klaus Iohannis: Felicit părinții care au venit cu copiii la proteste

Klaus Iohannis: Felicit părinții care au venit cu copiii la proteste
07 Feb 2017   •   13:37

Democraţia trebuie păstrată vie, a declarat marţi preşedintele Klaus Iohannis, în plenul Parlamentului, felicitându-i pe părinţii care şi-au dus copiii în Piaţa Victoriei la proteste.

"Imaginea aceea splendidă din Piaţa Victoriei, cu telefoanele iluminate. (...) Iată, când politicienii au încercat să ducă democraţia în coridoarele întunecate, românii au ieşit în stradă şi au readus lumina în procesul democratic. Democraţia trebuie ţinută vie, democraţia trebuie apărată zi de zi, revigorată. Democraţia nu este niciodată de la sine înţeleasă şi pentru multă democraţie e nevoie de multă educaţie. Îi felicit pe părinţii care şi-au dus copiii în Piaţa Victoriei pentru o lecţie autentică de democraţie", a spus Iohannis.

El a subliniat că democraţia trebuie păstrată vie. "Să păstrăm democraţia vie şi ţara curată, la propriu şi la figurat, pentru generaţiile care vin după noi, pentru viitorul României", a adăugat şeful statului.

Preşedintele a spus că au existat proteste în localităţi unde nu a fost nicio demonstraţie la Revoluţie, subliniind că acest lucru este "incredibil".

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: copii proteste Romania Klaus Iohannis
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close