Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, la întâlnirea liberalilor de la Iași: Îmi doresc foarte mult ca această moțiune să treacă și acest guvern eșuat să pice

Klaus Iohannis, la întâlnirea liberalilor de la Iași: Îmi doresc foarte mult ca această moțiune să treacă și acest guvern eșuat să pice

Klaus Iohannis, la întâlnirea liberalilor de la Iași: Îmi doresc foarte mult ca această moțiune să treacă și acest guvern eșuat să pice
05 Oct 2019   •   12:56

Klaus Iohannis participă sâmbătă, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL din regiunea Nord-Est, care are loc la Iaşi, unde sunt aşteptaţi aproximativ 1.600 de liberali. 

Președintele a declarat că e nerăbdător ca guvernul PSD să pice. Joi, moțiunea de cenzură la adresa guvernului va fi supusă la vot.

"Eu îmi doresc foarte mult ca această moțiune să treacă și acest guvern eșuat să pice. Pregătiți-vă serios de guvernare. Sunt dispus să facem munca de reconstruire a României. Nu este ușor, dar daca era ușor poate nu era nevoie de noi. Urmează moțiunea de cenzură, noi toți suntem de acord că trebuie să treacă.

Cineva trebuie să-și asume guvernarea României și nu va fi un mandat lung, ci un guvern cu mandat scurt, aproape un mandat de tranziție, avem nevoie de un guvern care să se ocupe de organizarea perfectă a alegerilor prezidențiale, care va construi și va promova bugetul pentru anul viitor, foarte dificil. Deja ministrul de Finanțe în funcție a recunoscut că a gafat-o. Trebuie organizate alegeri locale, alegeri parlamentare. 

Ca să vă fie clar, aștept implicare maximală, totală, eficientă, de bună credință, din partea PNL, pentru a trece această perioadă de tranziție” a spus Klaus Iohannis. ", a declarat Iohannis la Iași.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close