Antena 3 Politică Klaus Iohannis, răspuns surprinzător la întrebarea privind ostilitatea din online după refuzul dezbaterii cu Dăncilă

Klaus Iohannis, răspuns surprinzător la întrebarea privind ostilitatea din online după refuzul dezbaterii cu Dăncilă

19 Noi 2019   •   23:02
Klaus Iohannis, răspuns surprinzător la întrebarea privind ostilitatea din online după refuzul dezbaterii cu Dăncilă

Președintele Klaus Iohannis a afirmat că nu se teme de o eventuală ostilitate din partea mediului online, după refuzul de a participa la o dezbatere cu contracandidata sa din turul doi, Viorica Dăncilă, arătând că românii au înțeles motivul pentru care a luat această decizie.

„Într-o campanie electorală există opinii pro și opinii contra. Eu mi-am pus în practică strategia pe care mi-am gândit-o pentru această campanie și această strategie este în desfășurare. Am urmărit impactul pe Facebook și în esență numărul urmăritorilor este în creștere, înseamnă că lucrurile au fost bine înțelese și mă bucură acest lucru”, a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a mai adăugat că nu se teme de un boicot în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

„Vorbim despre un tur doi între candidatul Klaus Iohannis care a fost președinte, românii știu ce am făcut și o candidată care reprezintă PSD care a guvernat împotriva românilor și atunci cred că mulți dintre cei care nu și-au format o opinie o vor forma în perioada următoare. Eu sper că prin aparițiile mele și prin luările de cuvânt eu sper să fie convinși că vor merge la vot. Eroul alegerilor nu este candidatul este alegătorul cu ștampila de vot în mână”, a spus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close