Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis: Ruperea USL ar fi “o mişcare kamikaze”

Klaus Iohannis: Ruperea USL ar fi “o mişcare kamikaze”

Klaus Iohannis: Ruperea USL ar fi “o mişcare kamikaze”
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Sep 2013   •   14:22
Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat că o eventuală rupere a USL şi creare a oricăror alte alianţe ar fi "o mişcare kamikaze". Politicanul a afirmat că Uniunea "funcţionează", chiar dacă "mai şchioapătă pe ici, pe colo", nemulţumirile fiind "inerente".

"Discuţiile în contradictoriu sunt discuţii care apar pe fondul unei comunicări deficitare între parteneri şi pe fondul anumitor nemulţumiri, care sunt inerente unei coaliţii aflate la guvernare", a declarat Iohannis, potrivit Mediafax.

Prim-vicepreşedintele PNL este de părere că "actualele discuţii în contradictoriu" dintre Victor Ponta şi Crin Antonescu se vor termina, "ca şi până acum".

"După ce ne ambalăm cu toţii, ne aşezăm la masă, discutăm, ajungem la concluzia că nu e bine să ne certăm în public şi mai rezolvăm o problemă", a spus Iohannis.

Întrebat dacă liderul PNL, Crin Antonescu, mai vrea să candideze la preşedinţie, Iohannis a răspuns: "Eu cred că vrea".

Prim-vicepreşedintele PNL a explicat că nu crede în ruperea USL pentru că "nici PSD, nici PNL nu au motive acum să încerce să facă construcţii singure", afirmând că Uniunea funcţionează.

"Nici PSD, nici PNL nu au motive acum să încerce să facă construcţii singure, fără celălalt, fiindcă, una peste alta, colaborarea funcţionează. Că mai şchioapătă pe ici, pe colo, aşa este. Asta am admis din capul locului şi eu am spus acest lucru când ceilalţi erau cu capul încă în norişori roz. Aşa este într-o coaliţie mare, dar este o şansă pentru noi toţi şi avem şansa, cu această coaliţie mare, să rezolvăm o serie de probleme. Că nu toate se rezolvă şi că din când în când mai sar scântei... este evident că aşa se întâmplă", a declarat Iohannis, care a adăugat că "niciun alt construct politic nu ar avea nicio minimă şansă să rezolve marile probleme ale României", având o majoritate slabă.



 

 

×
Subiecte în articol: USL Crin Antonescu Klaus Iohannis
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close