Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis: Voi fi foarte ferm, ca să nu spun intransigent cu Guvernul! Eu nu vreau să mai promitem lucruri, eu vreau să le facem!

Klaus Iohannis: Voi fi foarte ferm, ca să nu spun intransigent cu Guvernul! Eu nu vreau să mai promitem lucruri, eu vreau să le facem!

Klaus Iohannis: Voi fi foarte ferm, ca să nu spun intransigent cu Guvernul! Eu nu vreau să mai promitem lucruri, eu vreau să le facem!
19 Noi 2019   •   21:05

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, la dezbaterea de la BCU, că va fi foarte ferm cu guvernul pe tema construcției de drumuri și autostrăzi.

"Fac cam patru ore cu mașina până la Sibiu. Eu sunt ferm hotărât să facem lucrurile acestea. După 30 de ani de tranziție și dispute profunde între diferitele formațiuni este posibil să ajungem în situația în care un președinte care știe ce are de făcut și un guvern să se apuce de treabă. O spun aici de față cu toți: nu vreau să fiu înțeles greșit. Eu voi fi foarte ferm, ca să nu spun intransigent. Aceste discuții trebuie să producă rezultate! Ceea ce discutăm o să am grijă să ducă la rezultate practice. Aceste chestiuni au fost discutate într-o primă rundă: este vorba de autostrada dintre SIbiu și Pitești, despre drumul express dintre Pitești și Craiova, despre autostrada Moldovei, despre legarea Ploieștiului de Brașov. Eu nu vreau să promit aceste lucruri, eu vreau să le facem!", a declarat Klaus Iohannis. 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close