Antena 3 CNN Politică Legea Bugetului de Stat a fost publicată în Monitorul Oficial

Legea Bugetului de Stat a fost publicată în Monitorul Oficial

Legea Bugetului de Stat a fost publicată în Monitorul Oficial
31 Dec 2007   •   12:57

Legea bugetului de stat pe 2008, promulgata, luni, de către preşedintele Traian Băsescu, a fost publicată în aceeaşi zi în Monitorul Oficial. Tot luni, într-un alt buletin al Monitorului Oficial, a fost publicată şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat. Legea Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat a fost promulgată în urmă cu 2 zile. Parlamentul aprobase la 20 decembrie proiectul legii bugetului de stat pe 2008, cu 249 de voturi "pentru" şi 93 "împotrivă". Legislativul a aprobat şi proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat, cu 342 de voturi favorabile. Vineri, liderii celor patru mari confederaţii sindicale s-au întâlnit cu preşedintele Băsescu pentru a-i cere să nu promulge Legea bugetului de stat pe 2008, în forma aprobată de Parlament.

În cadrul discuţiilor cu şeful statului, desfăşurate la Palatul Cotroceni, liderii centralelor sindicale au ridicat o serie de obiecţii referitoare la politica economică şi socială a Guvernului, solicitând intervenţia preşedintelui.

Preşedintele a promis că va media între Guvern şi sindicate în cadrul unei întâlniri la Palatul Cotroceni programate pe 7 ianuarie 2008, întâlnire convenită şi cu primul-ministru.

Antena3.ro

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close