Antena 3 CNN Politică Liberalii se contrazic între ei. Daniel Barbu explică de ce atacul PNL la adresa PSD este IRAŢIONAL

Liberalii se contrazic între ei. Daniel Barbu explică de ce atacul PNL la adresa PSD este IRAŢIONAL

Liberalii se contrazic între ei. Daniel Barbu explică de ce atacul PNL la adresa PSD este IRAŢIONAL
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    28 Feb 2014   •   18:14

Senatorul PNL Daniel Barbu a declarat, la Antena 3, că nu ştie absolut nimic despre faptul că PSD ar racola parlamentari de la liberali, aşa cum a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, şi a explicat de ce acest pas ar fi iraţional.

 
"Ca senator liberal, nu ştiu nimic absolut de un asemenea fenomen. (...) Pe mine nu m-a racolat nimeni, sincer", a declarat prof. Daniel Barbu, vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Liberalul a analizat apoi atacul PNL şi din postura de profesor de ştiinţe politice, însă tot nu i se pare probabil.
 
"Ca profesor de ştiinţe politice, pot să spun că datele lui Pocora poate nu sunt integral valide. Ipoteza (că PSD ar racola parlamentari de la PNL) poate să fie plauzibilă în plan teoretic, dar atunci ar fi iraţională începerea negocierilor cu UDMR", a comentat Daniel Barbu.

Declaraţiile lui Daniel Barbu vin după atacurile lansate de PNL la adresa PSD. Cristina Pocora: Se încearcă destabilizarea partidului, prin tactica momirii, cumpărării

Citiţi şi Georgică Severin, despre atacurile PNL: N-am auzit de racolări, ar fi o sarcină stupidă

Ponta, despre atacul PNL privind racolarea de parlamentari liberali: O poveste

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close