Antena 3 CNN Politică Lider liberal, ironie la adresa PSD: „Şi-a dat jos haina de oaie şi s-a arătat în toată splendoarea sa de lup”

Lider liberal, ironie la adresa PSD: „Şi-a dat jos haina de oaie şi s-a arătat în toată splendoarea sa de lup”

Lider liberal, ironie la adresa PSD: „Şi-a dat jos haina de oaie şi s-a arătat în toată splendoarea sa de lup”
Sursa foto: Foto: Facebook
07 Feb 2017   •   14:26

Partidul Social Democrat ar trebui să îndeplinească promisiunile făcute în campania electorală şi să nu mai atace justiţia cu legi, a afirmat marţi prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu.

"Astăzi PSD şi-a dat jos haina de oaie şi s-a arătat în toată splendoarea sa de lup. Lupul PSD a defilat în campanie electorală cu un ton mieros, cu mesaje blânde, cu un îndemn la înţelegere, astăzi am văzut care a fost răspunsul PSD-ului la un mesaj coerent, generos dar ferm în acelaşi timp al preşedintelui. Plecarea din sală a PSD echivalează cu un refuz de a asculta vocea poporului, exprimată prin intermediul preşedintelui, pentru că preşedintele reprezintă toţi românii şi când ai în stradă sute de mii de oameni care încearcă să îţi spună că ai greşit şi tu refuzi să primeşti acest mesaj, apoi ai în faţă pe preşedintele României care îţi spune că ai greşit şi îţi întinde o soluţie, o mână care arată o soluţie respectivă să repari greşeala şi să guvernezi conform mandatului pe care l-ai primit, te ridici şi pleci din sală înseamnă că pur şi simplu ai asurzit", a afirmat Predoiu, la Palatul Parlamentului.

În opinia acestuia, "PSD nu mai aude vocea poporului, vocea raţiunii".

"Şi eu chem liderii PSD şi liderii ALDE să înţeleagă că nu e un moft ceea ce se cere de către piaţă, ceea ce cere preşedintele, ceea ce cerem şi noi, PNL, respectiv să nu mai atace justiţia cu legi, să nu mai submineze anticorupţia şi să exercite mandatul pe care l-au primit. Au primit un mandat să crească pensii, salarii, să facă proiecte economice, să se ţină de această treabă şi nu de alte lucruri. Acesta este mesajul nostru astăzi", a arătat liderul liberal.

În ceea ce priveşte bugetul pe 2017, el consideră că acesta este fundamentat pe prognoze care au fost făcute în programul de guvernare al PSD, fiind unul hazardat în ceea ce priveşte veniturile.

"Este un buget hazardat în ceea ce priveşte veniturile, e un buget mincinos, cum a fost şi campania lor electorală şi din păcate acest lucru îl vom vedea cu toţii în câteva luni de zile. Chem încă o dată liderii PSD la raţiune şi la onestitate faţă de acest popor", a menţionat Cătălin Predoiu.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close