Antena 3 CNN Politică Lider PNL: În 2019, PSD va fi mult mai puternic decât a fost vreodată

Lider PNL: În 2019, PSD va fi mult mai puternic decât a fost vreodată

Lider PNL: În 2019, PSD va fi mult mai puternic decât a fost vreodată
Sursa foto: Foto: Facebook/ Viorica Dancila
20 Ian 2018   •   21:01

Fratele celui mai apropiat consilier al președintelui Iohannis face dezvăluiri incredibile.

Într-un interviu pentru ReporterIS, Alexandru Muraru, prim-vicepreședinte PNL Iași, cercetător în Științe Politice și profesor asociat la Univ. „Al.I.Cuza” a anticipat desemnarea Vioricăi Dăncilă în funcția de premier și susține că, în 2019, PSD va fi mult mai puternic decât a fost vreodată:

REPORTER - De ce stau toți pesediștii în genunchi în fața lui Dragnea? Moldovenii nu primesc mare lucru, totul e concentrat în fiefurile din sud.

Alexandru Muraru: - Moldovenii s-au obișnuit să nu primească nimic de la PSD. E sindromul Stockholm. Ei înțeleg că ce le garantează Dragnea este menținerea guvernării. Pesediștii nu mai sunt interesați de funcția de președinte a statului, niciodată n-ar face ce face PNL, să stea în Opoziție pentru a păstra postul de președinte. Ne confruntăm cu un model foarte periculos, prima oară în 27 de ani, președintele țării n-a guvernat nici măcar o zi cu propriul lui partid. E foarte grav, atât PSD cât și electoratul se obișnuiesc cu această idee. E posibil să apară convingerea că președintele nu trebuie să aibă o majoritate până în 2024.

Continuarea, pe reporteris.ro.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close