x close

Lider PSD, ironii la adresa liberalilor: „Panică și lamentări! Asta e tot ce pot să facă miniștrii PNL de când s-au instalat în scaune la Palatul Victoria”

07 Noi 2019   •   19:56
Lider PSD, ironii la adresa liberalilor: „Panică și lamentări! Asta e tot ce pot să facă miniștrii PNL de când s-au instalat în scaune la Palatul Victoria”

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, îi critică în termeni duri pe liberali, despre care spune că nu au venit cu nicio soluție de când au intrat la guvernare.

„Panică și lamentări! Asta e tot ce pot să facă miniștrii PNL de când s-au instalat în scaune la Palatul Victoria. Se plâng și fac gălăgie. Atât!

În rest, nimic! Ați auzit de vreo soluție, o strategie economică sau măcăr o politică publică de la ei?! NU!

Tot ce pot este să mestece clișeul cu ”greaua moștenire” și să bage spaima în populație că nu mai sunt bani de salarii, că o să crească prețul la medicamente, că pun taxe pe mașini sau că vor îngheța în case de frig la iarnă.

Trecând peste faptul că Orban și Cîțu au reușit în câteva ore să facă auditul întregii țări, deși până și un butic sătesc are nevoie de mai mult timp ca să își facă inventarul, repetarea obsesivă a așa-zisului ”rău” pe care l-au găsit în ministere nu înseamnă decât un lucru: guvernarea de dreapta pregătește măsurile de AUSTERITATE!

Asta urmează și asta se va întâmpla! La fel a fost și în 96 cu CDR și la fel a fost și cu guvernele lui Traian Băsescu.

Îl avertizez pe Orban să se plângă mai puțin și să pună mâna pe treabă. Până acum PSD a avut și bani de salarii și pensii, a făcut și creștere economică și s-a încadrat și în țintele de deficit. Dacă nu e în stare să continue lucrurile bune făcute de noi, măcar să nu încurce.

Altfel, vom face tot ce trebuie ca să oprim în Parlament orice derapaje pe care Guvernul Orban le va avea la adresa veniturilor și bunăstării românilor!”, scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati