Antena 3 CNN Politică Lider PSD: ”Plicușor” Dan nu e doar o poreclă

Lider PSD: ”Plicușor” Dan nu e doar o poreclă

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, susține că Orban vrea să îngroape ”corupția și traficul de influență practicate de Nicușor Dan”.

Lider PSD: ”Plicușor” Dan nu e doar o poreclă
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    15 Sep 2020   •   15:00

”Orban și PNL vin cu explicații aberante în încercarea jalnică de a îngropa corupția și traficul de influență practicate de Nicușor Dan.
Cât tupeu să aveți?! Oare își mai amintește domnul Orban cum a procedat atunci când el însuși a fost înregistrat în timp ce discuta despre bani de campanie?!

Cum e posibil ca Orban să apere un personaj care și-a clădit cariera pe apărarea parcurilor, a spațiilor verzi sau pe condamnarea abuzurilor urbanistice și care acum se dovedește că este un penal fără scrupule?! Nicușor Dan a făcut trafic de influență pentru ca un restaurant și o casă construite ilegal tocmai în mijlocul unui parc să nu fie demolate!

Citiți şi: Nicuşor Dan, înregistrat de un funcţionar din primăria Sectorului 4 în timp ce intervine pentru un afacerist

Cum e posibil ca acest individ să apere practicile abuzive ale unui interlop suspect în mai multe dosare?!
Nu mai aveți niciun pic de jenă?
Se dovedește încă o dată că ”Plicușor” Dan nu e doar o poreclă.....”, a scris Alfred Simonis, marți, pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Cristi Zărescu, funcţionarul care l-a înregistrat pe Nicuşor Dan: "Ne-a cerut să oprim o demolare, să ajungem la o înţelegere"

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Nicușor Dan
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close