Antena 3 Politică Lider PSD: ”Plicușor” Dan nu e doar o poreclă

Lider PSD: ”Plicușor” Dan nu e doar o poreclă

de Georgiana Adam    |    15 Sep 2020   •   15:00
Lider PSD: ”Plicușor” Dan nu e doar o poreclă
Sursa foto: Hepta

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, susține că Orban vrea să îngroape ”corupția și traficul de influență practicate de Nicușor Dan”.

”Orban și PNL vin cu explicații aberante în încercarea jalnică de a îngropa corupția și traficul de influență practicate de Nicușor Dan.
Cât tupeu să aveți?! Oare își mai amintește domnul Orban cum a procedat atunci când el însuși a fost înregistrat în timp ce discuta despre bani de campanie?!

Cum e posibil ca Orban să apere un personaj care și-a clădit cariera pe apărarea parcurilor, a spațiilor verzi sau pe condamnarea abuzurilor urbanistice și care acum se dovedește că este un penal fără scrupule?! Nicușor Dan a făcut trafic de influență pentru ca un restaurant și o casă construite ilegal tocmai în mijlocul unui parc să nu fie demolate!

Citiți şi: Nicuşor Dan, înregistrat de un funcţionar din primăria Sectorului 4 în timp ce intervine pentru un afacerist

Cum e posibil ca acest individ să apere practicile abuzive ale unui interlop suspect în mai multe dosare?!
Nu mai aveți niciun pic de jenă?
Se dovedește încă o dată că ”Plicușor” Dan nu e doar o poreclă.....”, a scris Alfred Simonis, marți, pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Cristi Zărescu, funcţionarul care l-a înregistrat pe Nicuşor Dan: "Ne-a cerut să oprim o demolare, să ajungem la o înţelegere"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close