Antena 3 CNN Politică Lider PSD: „Sunt convins că Victor Ponta nu va pleca din partid”

Lider PSD: „Sunt convins că Victor Ponta nu va pleca din partid”

Lider PSD: „Sunt convins că Victor Ponta nu va pleca din partid”
Sursa foto: Foto: Facebook
08 Mar 2017   •   14:10

Preşedintele PSD Mureş, Vasile Gliga, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că demisia în alb anunţată de Victor Ponta nu e altceva decât un mod de-al său de a-şi exprima un punct de vedere, însă s-a arătat convins că acesta nu va pleca din partid.

"E clar că nu doreşte să provoace un scandal, ci a dorit doar să-şi exprime punctul de vedere, dar asta nu înseamnă scindare. Nu văd niciun pericol, e un om cu personalitate. Nu există gânduri de scindare a partidului, avem lucruri multe, serioase şi realizabile pe care trebuie să ne concentrăm. Victor Ponta e un om cu experienţă şi îşi spune un punct de vedere. Programul asumat este într-adevăr foarte optimist şi dacă nu ne ocupăm de el şi ne ocupăm de scindări, într-adevăr vom pierde. De aceea toţi trebuie să tragem la aceeaşi căruţă. Sunt convins că Ponta nu va pleca, pentru că aici a fost lider, aici s-a format şi, aşa cum a zis şi Dragnea, nu poţi să dai afară un lider, aşa cum au făcut alţii cu Geoană", a susţinut liderul PSD Mureş.

Fostul premier Victor Ponta a anunţat, miercuri, că nu vrea să-l dea nimeni afară din partid şi că îi va trimite şefului PSD, Liviu Dragnea, demisia sa "în alb", urmând ca acesta să decidă, dacă se supără pe el.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Victor Ponta Liviu Dragnea
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close