Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea a prezentat obiectivele dosarului său de la DNA: Este o anchetă 100% politică

Liviu Dragnea a prezentat obiectivele dosarului său de la DNA: Este o anchetă 100% politică

Liviu Dragnea a prezentat obiectivele dosarului său de la DNA: Este o anchetă 100% politică
Sursa foto: Mediafax
09 Sep 2012   •   22:21

Liviu Dragnea a declarat la emisiuneaPunctul de Întâlnire cu Radu Tudor”, de la Antena 3, că nu se teme de ancheta DNA în cazul referendumului, pe care a caracterizat-o ca fiind 100% politică.

Supravegherea asta a DNA-ului cred că este pentru toți oamenii politici. În preajma unor scrutine electorale ea se intensifică. De opt ani de zile toți adversarii politici ai lui Traian Băsescu au fost urmăriți, ascultați, de cele mai multe ori ilegal. Dosarul ăsta de la DNA este 100% politic. Vreau să spun din capul locului că în timpul campaniei pentru referendum, nici eu și niciunul din colegii mei din echipa de campanie electorală nu am făcut nimic ilegal sau neregulamentar”, a declarat Liviu Dragnea.

Secretarul General al PSD a prezentat și obiectivele pe care respectivul dosar le are.

Dosarul ăsta are mai multe obiective. În primul rând se aude că Traian Băsescu a spus prietenilor lui străini că el este foarte iubit de popor și că USL a fraudat major alegerile și că din acest motiv pare că au venit foarte mulți oameni la vot. Deci el e disperat să construiască o himeră de dosar prin care să prezinte afară care e starea de fapt și că populația l-ar iubi.

Al doilea obiectiv pe care îl are Traian Băsescu este și o încercare de intimidare a echipei de campanie electorală, care e foarte performantă. I-a bătut la locale, la referendum această echipă a determinat prezența a 7,4 milioane de români la vot. Vor să existe o anumită timorare din partea USL-ului în preajma alegerilor parlamentare
”, a spus Liviu Dragnea.

E foarte grav că, din dorința nemăsurată ca să vândă un caz în exterior, s-a ajuns să se forțeze nota. Am speranța că mai devreme sau mai târziu prietenii străini ai lui Traian Băsescu vor înțelege că acesta i-a mințit și îi vor întoarce spatele”, a mai spus social-democratul.

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII.



×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close