Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, atac dur în scandalul din Justiție: Ambasadorii or să ne interzică să gândim

Liviu Dragnea, atac dur în scandalul din Justiție: Ambasadorii or să ne interzică să gândim

Liviu Dragnea, atac dur în scandalul din Justiție: Ambasadorii or să ne interzică să gândim
31 Aug 2017   •   14:10

Liviu Dragnea răspunde dur criticilor venite din partea ambasadorului SUA în scandalul modificării Legilor Justiţiei. Dragnea spune că este îngrijorat de faptul că ambasadorii unor ţări încearcă să interzică românilor să facă dezbateri publice pe anumite teme.

Mai mult, preşedintele PSD atacă şi situaţia apărută în CSM şi spune că că este anormal ca procurorii să certe judecătorii. În ciuda criticilor, Dragnea afirmă că pachetul Legilor justiţiei va fi trecut prin Parlament. 

„Sunt îngrijorat când văd niște ambasadori în România care își permit să ne interzică și dreptul de a începe o dezbatere. Urmează să ni se interzică dreptul de a gândi. Și sunt îngrijorat de faptul că procurorii au început să certe judecătorii. Știți ce mă interesează pe mine, ca președinte PSD, ca președinte al Camerei Deputaților, ca deputat și ca cetățean. Să văd ce spun asociațiile magistraților și uniunea judecătorilor din România” spus Liviu Dragnea.

„Sunt îngrijorat când ambasadorii merg la miniștri, în fiecare zi, să promoveze interesele unor companii străine. Cine știe, poate cineva se gândește că acest lucru poate să însemne act de corupție”, a spus Liviu Dragnea.

SUA, îngrijorate pentru independența Justiției în România

Declarația lui Dragnea vine în contextul comunicatului emis de Ambasada SUA din România în care se preciza că „Statele Unite au luat cunoștință de propunerile Ministerului Justitiei, din 23 august, cu îngrijorare pentru independența sistemului judiciar”.

De asemenea, Ambasada SUA i-a îndemnat pe toți actorii executivi, legislativi și judiciari din Romania sa colaboreze pentru a continua lupta împotriva corupției și pentru a asigura credibilitatea instituțiilor sale.


 

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Ambasada SUA ambasadori
Parteneri
Ea este femeia care a murit după accidentul de tren din Galaţi
x close