Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, atac fără precedent la adresa preşedintelui: „România nu trebuie să meargă înainte sau înapoi după Iohannis”

Liviu Dragnea, atac fără precedent la adresa preşedintelui: „România nu trebuie să meargă înainte sau înapoi după Iohannis”

Liviu Dragnea, atac fără precedent la adresa preşedintelui: „România nu trebuie să meargă înainte sau înapoi după Iohannis”
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de S.T.    |    25 Aug 2017   •   15:02

România nu merge înainte sau înapoi, după cum vrea Klaus Iohannis, a declarat Liviu Dragnea, într-un atac fără precedent la adresa preşedintelui.

Şeful PSD se refera la criticile aduse de şeful statului propunerilor de modificare ale legilor justiţiei.

În opinia lui Dragnea, lui Iohannis îi e teamă că va pierde pârghiile oferite de numirea procurorilor-şefi ai Parchetelor.

Nu vom da înapoi, a mai spus Dragnea, care şi-a arătat susţinerea faţă de schimbările propuse de Tudorel Toader.

„Nu sistemul de Justiţie trebuie să se învârtă după ce vrea Iohannis, Kovesi sau Lazăr. Dacă în final majoritatea parlamentară va decide într-un fel, aia vom susţine, deocamdată avem nişte principii după analiza domnului Toader, niciodată nu o sa fiu de acord cu dorinţele unora în nişte functii şi care e speriat că pierde nişte pârghii. Legislaţia în România o face Parlamentul, şi prin delegare, Guvernul, sper ca Toader să nu dea înapoi, pentru că nu are de ce”, a spus Dragnea.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close