Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ludovic Orban: Abordarea lui este KGB-istă, ceaușistă

Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ludovic Orban: Abordarea lui este KGB-istă, ceaușistă

Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ludovic Orban: Abordarea lui este KGB-istă, ceaușistă
21 Mai 2018   •   14:18

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a criticat dur demersul lui Ludovic Orban, care a depus o plângere penală împotriva Vioricăi Dăncilă.

„În legătură cu plângerea penală depusă de Ludoivic Orban, se poate contura ideea că aici se poate vorbi despre antisemitism instituțional. În momentul în care citind acea plângere penală se vorbește despre acuzații de înaltă trădare pentru un oficial, care a avut întâlniri oficiale cu șefi de stat și de guvern din altă țară, dincolo de faptul că este o abordare KGB-istă, că este o abordarea ceaușistă, aici este tratat statul Israel, ca o putere străină cu care noi suntem în conflict.

După părerea noastră, acțiunea aduce deservicii majore României. Atât cei care au conceput această plângere penală, cât și cei care și-au asumat-o dau dovadă de o mare iresponsabilitate”, a spus Dragnea.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plângere penală pe numele Vioricăi Dăncilă, premierul fiind acuzat de „înaltă trădare“ în scandalul mutării Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close