Antena 3 Politică Liviu Dragnea cere anularea condamnării în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman

Liviu Dragnea cere anularea condamnării în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman

18 Oct 2019   •   13:18
Liviu Dragnea cere anularea condamnării în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman

Liviu Dragnea cere anularea condamnării la trei ani și jumătate de închisoare, fostul președinte PSD depunând în acest sens o contestație în anulare ce vizează carenţe procedurale din timpul judecăţii.  

Dragnea contestă completul de cinci judecători al instanţei supreme care a stabilit definitiv condamnarea sa la închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Potrivit paginii oficiale a Înaltei Curți de Casație și Justiție, acţiuna a fost depusă vineri de către Liviu Dragnea, prin poșta electronică.

Dacă s-ar admite pe fond contestaţia în anulare, consecinţa directă ar fi casarea deciziei de condamnare a lui Liviu Dragnea şi implicit eliberarea acestuia din pentienciar.

Totodată instanţa trebuie să dispună rejudecarea apelului din dosar de către un nou complet de cinci judecători constituit legal.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close